Inház, satöbbi...

 2012.09.18. 18:34

Mostanában elég nagy a pangás nemzetközi dota2 szinten, a versenyek még csak most kezdenek el újra pörögni. Nem sok stream akad, így sajnos nincs igazán néznivaló. De segáz kis hazánkban nem áll meg az élet...az e1 cw vonata új megállókhoz érkezett:

1. game: e1 vs sg+4

Első meccsünkön az e1 csapott össze szimpöl gyula brigádjával (sg, james a gs.hu sztárjátékosa, kAkke, almatorta és azöreg slamking). Az e1-es srácok megrántották az oldschool kotl+pl lanet, emelett volt még egy szólól lekrács, szóló invo és kutya erdő.

Másik oldalon naga hardcarry támogatva egy venoval, rubick solo, wr szopólane és bambi erdő.

Spoilerek nélkül (hátha valami meg is szeretné nézni!) elég killgazdag kis meccs kerekedett több, mint 70 killel 50 perc alatt. Aki kíváncsi a killek eloszlására az alább meg tudja nézni az endscreenen.

Game 1. endscreen

2. game: e1 vs pain+4 !

Ahogy tegnap is olvashattátok pain és az e1 kollaborációja igen erősnek mondható ezért is igen meglepő volt, hogy az a tanítványok a mester ellen mennek. Mondjuk ez kevéssé meglepő, hogy a 2. gamere megjött az e1 korábbi szellemi vezetője, harapósló. Ezt a képet két napja kaptuk, itt még nagy volt az összhang a csapattagok között:

Névtelen1.png

Az e1-es srácok nagyon kitaláltak valamit erre a gamere, mert meghozták a dazzle+omni healer hardlanet, annyira hard volt, hogy mango pókkal taknyosra szopatta őket. A másik oldalon pedig egy gin féle ganker potm kelthette fel a figyelmünket (not). Vajon mango pókja végül beabált mindenkit? Vagy a solid féle magina lehozta végül a gamet az e1-nek? Az alábbi linkre kattintva kideríthetiket ;)

Game 2. endscreen

Végül de nem utolsó sorban egy videó a tavalyi Bonuszról kis kedvcsinálónak (0:50-nél sg is feltűnik):

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr664786393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása