Kezdjük a legfontosabb hírrel, miszerint kedves barátunk, egyik legeslegjobb magyar player Újra köztünk van, ma kezdett el dota 2zni, és ő nem más, mint PROTO. Saját elmondása szerint nem akarja megváltani a világot, csak a navit szeretné elverni 1v5ben egy bo4(!)es meccsen.

Pain és az E1 kollaborációja tovább erősödött, lehet hogy mostmár az egész e1 klán egy nagy massza, 5 fejjel meg 10 kézzel. 

e1_1.png

Sammy barátunk is megjött most hétvégére, lenyomni 1-2 1/10es windrunnert, és hogy halljuk ahogy visít, mint egy kismalac.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem le is lőhetnék ezt a dota2-es ogc oldalt, annyira nem történik ott semmi.

Nórikáék echimoval meg edemR-rel alkotnak egy újabb sztár csapatot, PetiLord közreműködésével. Mondanom sem kell, hogy a siker garantált, minden gémet megnyernek(not). Ha már nórikánál tartunk, múltkor kiszámolta, hogy ha napi 16 órában cserélgeti a dota2es itemeket, akkor egy hónapban, 30 nap alatt 5 eurot tud keresni. Nem semmi. Holnap már Hawaiira fog utazni a lelkem. Van is egy jó kis kép nórikáról, ahogy inaskodik, talán sgb-ék csinálták. Az van aláírva, hogy Pain egy pubot? Aki ezt a képet megtalálja, és belinkeli ide, az vendégem lesz egy space cake-re itt amszterdamban.

Mindjárt itt az öreg Bónusz fesztivál, Dezső és a kis kábítószeres csapat már felkészült rá. (még nórikáék is mennek) Erre csak azt tudom mondani, hogy aki elmegy rá, és véletlenül betéved a techno(minimal) vagy a house(progi) terembe, lőjjön már pár videót és rakja ki ide.

Kedves [TFE]TIBOR barátunk a minap volt tűzvédelmi gyakorlaton a nemtom milyen rádiónál, és vmi direktor úr leszólította a nagy dolgozás közepette(cigiztek kint), hogy ugyanmár menjen oda hozzájuk tibike dolgozni, mivel olyan a hangja mint egy görög istennek. Szegény emberünk még nemtudja hogy tibi csak a dotához ért. Inkább úgyfogalmazok, hogy szeret dotázni :D.

Decemberben lesz a dota tali, ami minden évben van már 3-4 éve. Van egy facebook event is. Infók később.

Kommenteljetek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr504780636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agancs 2012.09.16. 21:22:04

Majd megkérdezen angelt, ha valakinek, akkor neki megvan a kép :)

sg22 2012.09.16. 21:23:42

sztem mindenki orulne neki :D
süti beállítások módosítása