Preszilveszter

 2010.12.30. 14:43

Kijött a 6.70c. icefrog barátunk rájott hogy milyen bughalmazt adott a kezunkbe, és elszégyellte magát. Changelog:  Fix a couple of important bugs. 

Király

Gosun van egy Best carry of 2010 cimu szavazás, akit érdekel odanyomhat valahova. Yamatehnek olyan feje van, mintha egy csaj lenne. Kajak fel is izgultam rá megyek is kiverem.

 

 

 

     Előtte

 

 

    Utána

Kis homokosok vagytok hogy ilyeneken fantáziáltok. Bár mango még egy fiú kutyát is megbaszna, szal neki ez tetszeni fog.

Nagggggggggyon király hogy végre berakták a gyrot meg az ancientet meg ezeket a szarokat CMbe. Játszottam pár cw-t a morbiditys fiúkkal, és nagyon adagolja az ancient!

Ajánlok egy repet is, míg nincs ogc, tudjatok valamit nézni. Katt

Ja! Aki azt hiszi, hogy azért nincs ogc, mert töltik fel az új oldalt, rosszul hiszi, ugyanis noszitól tudom, hogy erről szó sincs, csak valami szerver baszás van. Hiába ígérte meg hogy augusztusra meglesz, aztán szeptember, aztán oktober és igy tovább... Szerintem jövö nyár a legkorábbi időpont, mikor kész lesz az oldal.


 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

                    

 Noszi

 

Mindjárt itt a szilveszter(holnap)! remélem ti is átbulizzátok amgatokat az új évbe, nem úgy mint pain, aki egész nap romozik(runes of magic).

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Pain nagyon vereti a Romot:D

 

Holnap nemhiszem hogy fogok írni, előre is Boldog Új Évet És Sikerekben Gazdag 2011-et Kívánok!(Igen lolka egy csomót nemkell  nagy betűvel írni)

Ui.: Itt egy remekbe szabott mix, igazi inyenceknek! Vigyázat, NAGYON király ! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr182548399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C00L.Pain 2010.12.30. 16:35:57

saskabarét fogok nézni anyukámmal szilveszterkor !
süti beállítások módosítása