Életművészek

 2012.09.17. 09:50

Nem tudom hogy tudtátok-e, de kakidi(aka cassidy) egész nyáron Miamiban volt. Még tavaly vagy mikor mondta mindig a kis győri suttyó, hogy 'hát esgé, én kimegyek májámiba' - jólvan kakidi menjel :D Erre tényleg kiment.

Ha jobban megnézitek ott csapatja a hátsó sorban a kis keszidi. Csinált is egy 9 mpes projektet, érdemes megnézni. Nemsok elmebeteg pszichopata csinál ilyet, vagy csak simán fészbuk függő, és beakart vágódni a haveroknál. Nem értem, hogy ehhez miért kellett májámiba menni, de mindegy.

90 nap 9 mp alatt

Haladjunk tovább a második életművészünkhöz, (tibi örülni fog) Zs1v4ny-hoz :D. Kis zsiványka mióta rájött, hogy mi fán terem a kábítószer, azóta minden hétvégén 4 napos buliokat csinál, coronitából jön ki és megy vissza. Nagy partikirálylány lett a lelkem. Múltkor egy átmulatott közös buli után felszálllt a 4-6os villamosra a blahán, elaludt, és kizsebelte 2 cigány :D elvittek tőle kb 80 ezer forint értékű pénzt meg órát meg mittom'. Kojak zsivány felébredt miközben pakolják kifele, és utánuk ment, felhívta a rendőröket, és elkapták az egyiket már aznap este. 

                                                   Zsifi és a lányok

 


Amúgy én kajak nem csodálkozom, hogy zsifi után bomlanak a csajok, elég jóképű srác.

Ne féljetek, mindenki sorra kerül majd, nem kell irogatni, hogy bezzeg engem kihagytál :D. Komolyan mint a Barátok köztben.

Ui: még mindig keressük a Nórika féle "Pain egy pubot?" képet.

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr834782016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása