2 ünnep közt

 2010.12.28. 15:40

 Na szevasztok!

 

Gondolom mindenkinek elfoglaltan telnek a napjai mostanában, gondolok itt zabálásra, alvásra, tvzésre, és megint csak zabálásra. Mi is ezt csinaltuk zalánnal, azért nem írtunk ide. Nameg buli utan buliba mentem, azt világomról nem tudtam :D Kezdem a mondandómat azzal, hogy a mostanra már frázissá avanzsálódott mondatot csapkodom a fejetekhez, miszerint BOLDOG KARÁCSONYT ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK. ugye a karácsony már elmúlt, de így utolag is lehet, vagy nem? o.O

 

Annyi minden történt mostanában, nem is tudom hol kezdjem. Kezdem a dota bulival. Megbeszéltük mindenkivel, hogy az astoriánál találkozunk az astoria hotel előtt. Jázminkával mi értünk oda elsőnek (19:58) 8ra volt megbeszélve. Pár percre rá megjött Cacos barátunk is, aki 1 hónap es egyedul elveri nemcsak a c00lt, hanem a dts+mym 10 fobol allo csapatot is. Ezutan elkezdődött a különböző életformák agyának retardációs folyamata, ugyanis nem talált ide jó néhány ember. Zsivány meg a slepje valami irodaház előtt álltak fél órát, mire hosszas telefonálás után észrevették a nagy betűvel kiírt HOTEL feliratot, és odataláltak hozzánk. Pain apátok a ferencziek terén állt, várta az öccsét, aki elvileg 1 órával később jelenik meg, már a helyen, legalábbis ezt állította, nembaj, pain várta a ferencziek terén. Nagy nehezen aztán ő is meg a bátyja is odatalált hozzánk. Alpár is megérkezett lassan, természetesen miutan körbepacsizott mindenkivel, első uta a mekibe vezetett. Tibor+morFFFFF, cabel+rusty kommandó később jött le a helyre. Vasquez barátunk közölte, hogy ő nem fog jönni, inkább otthon wowozik, mert esik a hó, és neki másfél-2 óra lenne hazamenni fel a HEGYRE(nem zsiványra a hegyre, hanem a budai hegyre). Mondtam neki, hogy jazminka 3-4 orat utazik, ugyanigy zalánék, meg mindenki, őt nem érdekelte. Igaza is van, végülis ő szervezte a helyet meg minden, dehát szerintem nem ez volt a háttérben az igazság... Szerintem igy nézett ki a forgatókönyv: Otthon a kis sándorunk, buli előtt pár órával elkezdte pedzegetni az asszonynak, hogy MI-LENNE-HA esetleg lenézne a barátaival 1-2 sörre, amit az asszony gyorsan elis vetett, miszerint NEM MEHETSZ SÖRÖZNI, IRÁNY TAKARITANI FOZNI MOSNI, VAGY BALHÉ LESZ. sándorunk beletörödött.

   

 

 

 

 

 

 

 

Elek Vasquez Sándor, láncraverve,
bepapucsítva az asszony által

 

 

ígyhát összejött a kis csapat, és elindultunk a vaskapu nevű hely felé. Egész kúlturált hely volt, baráti árakkal ( nem hajógyáris "baráti" árak egy sör 1000 ft...). Elég hamar be is basztunk ZSIVÁNY BESZIVOTT AZ EPIKUS FÜVÉTŐL. 'oszt lementunk bulizni morri 2 be. Lényegében ennyi volt a parti. jól éreztük magunkat és jó sokan voltunk(kb20-25). Baszhatja aki nemjött el és lemaradt. Namajd legközelebb.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr122544253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása