Malacolumbia

 2011.02.11. 11:35

 Szejjel vertük a kis csirákat kedden este ). Pain apátok kezdd rájonni, hogy a picken mulik a gémnek az 50%-a :D. Desault fent, én meg lent szejjel farmoltuk magunkat, addig pain meg a slepp gankolt ahol tudott, de nagyon bevoltak fosva, látván, hogy tininek gecihamar lett daggerje(arkan buccal). Ezt kihasználva szemtelenul farmoltunk, megis lett az eredménye. Köszönjük a szukorlást, főleg csigának:

svc: 2. meccsel mi lett ?

csiga: szted svc ha nem postolják ki h hudek*rvajok vagyunk akkor mi lett?

csiga: vagy nincs lejatszva, vagy loss

Köszi csiga mégeccer

 

 

Pain vett egy új gépet, i5 + 6870 + 8gb ram meg 24 colos moncsi meg ilyen finomságok, azt most erre áll a fasza, nem tudom mikor tudunk cwzni. jázminka meg megy haza, aztan szombaton jon fel a hugyozobol pöstre tanulni(netezni). Március elején/kozepén lesz egy dota ivás. Helyszin megint a vaskapu lesz, ahol multkor voltunk.

Vaskapu

Ott lesz mindenki aki számít, és azis, aki nem(jazminka). Gyertek minél többen, hangulat garnatált, és a bebaszás is :) Morphx-nek, yzm-nek meg nekem lesz a szulinapom, szal lesz hentelés.

Örömmel látom, hogy vlték is kirakják a hs cw-s repjüket :D. 27-9es pudge meg a társai, biztos miggel volt az. 

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr102653510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása