CW vonat

 2010.12.16. 12:25

 Na szóval. Nem is tudom hol kezdjem. Tegnap jó sokat cw-ztünk, köztük az ominózus "lecsuszott c00losok" elleni gamet is. Én nem értettem ezzel egyet, hogy ki kéne tenni a repet, mivel ez nem is rep bazeg hanem kb 5 perc. Meg ugye mangonak allt a képe(450ping). Na mindegy ki lett rakva, csak hogy menjen a flame, semmi személyeskedés nincs benne mango, szerintem tudod hogy mennek itt a dolgok, mindegy mit, vagy kit, csak menjen a flame :). Játszottunk a morbidity ellen is -többek közt- megint szétarmoltam az agyam, míg paint leszopatta miden desault:D. Játszottunk a Vanity ellen egy kurvajó gamet, dezsoapolip beugrójával, aki enyhén szólva is szánalmas teljesítményt nyújtott... Onnantól kezdve, hogy healre nem rakott, stunra, meg maledictet maxolta. Aztán stunokat csak úgy dobálta, maledictet félre(!) nyomta, minek közvetkezménye, hogy mi ketten haltunk meg ők kettejük helyett stb. (ja és 15 perc alatt 12x halt meg). De ettől függetlenül jól játszott a csapat, jól ment a gépezet, faszán is álltunk, csak kiestem a 40. percben(pedig a juggerem alázta őket). Namajd legközelebb.

 

A dota bulit még egyszer leírom, nehogy gebasz legyen. Tehát Vaskapu nevű helyen lesz, a ferenciek terénél, a találkozó az Astoriánál lesz az Astoria Hotelnél 8 órakkor. Akárki eljöhet, olyan is akit még életunkben nem láttunk, hallottunk. Beiszunk 'oszt megyunk bulizni ez lesz a terv ;]. (Remélem zsivány vs yázmin sztárcsirke boxot is láthatunk)

 

Balázskának alakulóban van a karrierje gosu-n is :D http://www.gosugamers.net/dota/thread/673806/start/0 olyan érzése van az embernek, hogy miutan ogc-ről kilett bannolva, mintha az életből is kilenne bannolva, teljesen eltűnt(hála a jó istennek).

 

Majd elfelejtettem! Egy új tagot köszönthettünk tegnap köztünk, mégpedig C00L.KZN, AZAZ KAZÁNT :D. Az utóbbi hetekben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért, meg a megbízhatóságáért úgy döntött a csapat hogy felvesszük 5. embernek! Egyik legjobb support játékos lett MO-n.

Kedvenc Hőse: CM
Kedvenc Spellje: CM novája, illetve brilliance aura
Kedvenc Színe: Lila, cm köpenye után
Barátnője: Úgy néz ki mint CM, még lila köpenyt, meg egy partfist is szokott a kezébe adni szerepjáték gyanánt amikor dugnak:D


És akkor 1-2 videó a végére: Erre buliztunk hétvégén, tim green remixében:
https://www.youtube.com/watch?v=5MVoerupnvA&feature=related

Nagyon nagy zene :)

ps: mangonak uzenem hogy jól emlékeztem, lesz popof, 30.án a citadellán, nvc(!!) meghívásával. (sg voltam)

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr722519410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaGyArPoTcH 2010.12.16. 16:14:43

akkor mostantól csak ganker/semi(érts _SammY_ carrynek jövök beugrani te ostoba kutyaszar :D)
süti beállítások módosítása