Gyülekeznek a viharfelhők...

 2010.12.06. 10:00

Buenos días!

 

            Magyarul szép jó reggelt, ahogy a spanyol mondaná. A címből biztosan rájöttetek, hogy van némi összezördülés a csapat tagjai között. Ez mindenhol előfordul, így nálunk is, de tudni kell kezelni a helyzetet

 

      Sajnos több konfliktus is adódott berkeinken belül. Az első és lényeges konfliktus Pain és SG között zajlott/zajlik. Egyik nemrégiben lejátszott cévén Gyula nehezményezte a trilén „szopását”, erre kilépett a játék elején, amit Pain nehezen tudott elviselni. Megjegyzem, tényleg volt egy kezdetleges nehézség a trilénen, mert két beugró volt a support és én vittem a svent. Elég idegen környezet volt számomra, főleg a két beugróval, így nehezen indult be a gépezet. A türelem rózsát terem, szokták mondani, de tudja mindenki, hogy SG nem erről a tulajdonságáról híres (Máté sem, ha már itt tartunk :D). Abból a játékból egy 40 perces gém lett, ami arról tanúskodik, hogy ha megmaradunk öten, akkor simán legyaluljuk őket. A lényeg hogy, azóta tart ez a kis kakaskodás Pain és SG között. Mango kimaradt most a csatározásokból, ugyanis nem láttam őt már jó néhány napja (bizonyára ő is szabadságot vett ki, jól tette). A következő szóváltás tegnap késő délután történt Jázmin és Pain között. Vesztésre álltunk, mert megint nem olyan szerepkörben álltunk fel, ahogy szoktunk. Most Jázminka „vitte” a trilént, ő volt alkemmel és nem úgy sültek el a dolgok, ahogy kellett volna. Nem is ez volt a baj, mert nem szokott se alkézni, se carryzni, se trilanet vinni, ezért nem is nehezteltünk rá. Az ok a nagy pofája volt. Ha letolja végig a meccset beszólogatás nélkül, akkor senki nem szólt volna egy büdös szót se (Na jó, lehet Pain akkor is dörmögött volna valamit, de aztán elcsendesedett volna). Nekem a meccs elején le volt némítva jázmin, mert egy hónapig „unmute”-on volt. így kellett nekem némi nyugalom, de megkértek a többiek, hogy vegyem le, mert így nem lehet játszani. Rossz döntés volt. Így megint egy tíz perces vita zárta a cévét, de szerencsére nekem épp mennem kellett (Barátnőmnek szombaton névnapja, ma pedig szülinapja van és egy családi banzájra voltam hivatalos, ahol be is kajáltam annak rendje és módja szerint) és kimaradtam a további szájkaratéból. Szóval nem tudom a sztori végét, de ma este minden napvilágra kerül és remélem, meg tudjuk beszélni a problémákat. Ennek a végére érve már este újra a „hscw” IC 1. osztályú kocsijában fogunk üldögélni, magunk mögött hagyva a hülyeségeket. Ezúton jelzem, hogy ma este számítanék mindenkire, főleg a Pain, SG, Mango, Jázmin és Zalán ötösre.

            Véget ért az SMM. Úgy látszik, a folyó visszatért a jól megszokott medrébe. Az EHOME visszaült a trónjára, az LGD is visszanyerte régi formáját, Mushi inkább a pénzt választotta, nem a sikereket (jól tette). DotA szempontjábó,l ez az év szerintem jól végződött. Remek LAN-okat láthattunk. Gondolok az ESWC-re, WDC-re, SMM-re, az ASUS-okra és még a többi, kisebb rendezvényre. Kilábalni látszik az e-sports a válságból, IceFrog a Valveval karöltve hivatalosan is bejeletette a DotA 2-t, ami 2011-re várható, válaszul a Bizzard is megcsinálja a magáét kicsit starcraftosan, bár én maradok a „ne változtass a nyerő csapaton” stratégiámnál, azaz IceFrog-nál. Optimistán tekintek a jövőre, főleg, ha beindul az új dota.ogc.hu oldal. Előre szeretnék szólni, ha Noszi elkészül vele, akkor ez a blog is át fog költözni oda, és egyfajta „aloldalként” fog működni, hogy ne kelljen nektek húszezer lapot megnyitni. Persze nem csak miattatok történik majd a váltás, nekem is sokkal több lehetőségem lesz ott, mint itt. A repeket normálisan fogom tudni kiposztolni, a szerkesztőfelületem sokkal jobb és átláthatóbb lesz, a dizájn is megfelelő lesz mindenki számára és még sorolhatnám az előnyeit.

            Az [e1]-es srácok tegnap mutattak magukról életjelet és két mérkőzést is vívtak az újonnan alakult morbiditYvel. Döntetlen született, ami jelzi, hogy nem felejtettek sokat a srácok és így, újra felrakták magukat a magyar dota térképére. A meccseket letölthetitek az ogc-n.

            Flame never stops. Nagy igazság, ami tegnap is megmutatkozott. Volt egy kis vita a hostbot használatáról, ami átment ismét a pénz átutalás témájába. Srácok, köszönöm, hogy kiálltok mellettünk, de ez már teljesen felesleges szócséplés. Az a pénz, ha eddig nem érkezett meg, akkor már az nem is fog, így hagyjuk is a p*csába és vonja le mindenki a saját következtetéseit.

            Készülőben van egy új C00L honlap. Elek „vasquez” Sándor próbál most összeállítani nekünk egy honlapot. Épp tanulja a szakmát és gyakorlásnak neki tökéletes, így örült, hogy van témája. Az oldal tartalma kimerül a klántörténet, tagok, elérhetőségek szekciókban. Nem tervezek hírezni, fordítgatni oda, mert ezekre bőven elég egy honlap. Nem olyan nagy a közösségünk, hogy kelljen ide kettő. A blogom pedig átkerül az új ogc honlap alá, ahogy már mondtam. Azért írtam át, mert már adódtak félreértések, de má remélem mindnekinek tiszta a kép.

            Megköszönöm megtisztelő figyelmeteket és egy újabb videóval búcsúzom tőletek. Holnap ismét jelentkezem, remélhetőleg a mai replay áradattal.

Aloha,

Zalán.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr652496201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaGyArPoTcH 2010.12.06. 11:39:38

ha nincs ott a sztár support akkor bóhócok uralják a porondot :D
szóval egybeblog a dotaogc-vel és külön honlap a c00lnak? ezmiez? avagy a bugaci tűznek csak a füstje nagy meleget meg nem ad.

MorphX 2010.12.06. 12:12:42

Lesz lehetőség blogot vezetni az oldal keretein belül... de igen, lesz egy különálló c00l honlap is....

Noszferatu 2010.12.06. 12:13:40

Ja Zalán majd megmutatja... szokásos...

MorphX 2010.12.06. 12:41:59

Úgy látszi kfélreértette a nagy nép. Biztos rosszul fogalmaztam, de átírtam a posztot, hogy mindenki tisztán lásson!

MaGyArPoTcH 2010.12.06. 12:45:53

noszi az a baj hogy nálatok nincsenek megkötve a kutyák, és csak egyik oldalra harapnak, ergó ugyszar az admin rendszer ahogy van,
amúgymmeg balázskának kéne 2 új bot ugye elintézed? :D

C00L.Pain 2010.12.06. 13:25:46

noszi zalán csak arra a 4-5 évre csinál külön honlapot amíg kész lesz az ogc.
a 2016os debütálás után megyünk át :D

MaGyArPoTcH 2010.12.06. 16:32:31

zalán apám ezt nem tudtad magad megcsinálni? :D uhamég :D

MorphX 2010.12.06. 16:58:21

Sammy te is csak hangosan ugatsz de nem harapsz :)
süti beállítások módosítása