Zalanka87 szabadságon

 2010.12.15. 14:46

 Sziasztok!

 

Ahogy a cím is mutatja, a mi kedves blog írónk szabadságot vett ki. Már egy hete nyaggatom, hogy írjon már valamit, hamár ennyire befuttatta a blogot, de b*szik írni valamit. Kérdésemre, hogy miért nem ír, az a válasza morfiksznek, hogy nincs ideje... napi 5 dotára van ideje velünk. Egyszerűen annyi történt, hogy kirúgták(kilépett) az állásából, mert gondolom megelégelték, hogy egész nap facebookozik, meg blogot szerkeszt, és most már, hogy dotázhat meg azt csinálhat amit akar, nem akar ezzel foglalkozni...

 

Na ennyit Zalánkáról. A Balázskás téma lezáratlan maradt itt a blogon, ha nem haragszotok, nem folytatnám, elég volt ennyi szar, ami az utobbi hetekben ránk fröccsent. Térjünk át a magyar dota csapatokra! Nagyon megörültem, (megőrűltem) amikor megláttam, hogy már nem csak a morbidity nyomassa dik dázsvírem ezerrel a cévét, hanem az e1-esek is. Ki is álltak ellenünk tegnap, formabontó(ehome kopi) pikkel. Akit érdekel megnézheti: E1 vs C00L. Cacosék ellen játszottunk még 2 gémet tegnap, az is fent van ogc-n akit érdekel. Csináltam egy olyan miranát, amilyet artstyle (talán) csinált. Vettem neki kardokat pajzsot baltát sapkát mindent, jó móka volt ;] C00L vs morbidity. Remélem nem csak ms ellenfél ellen gyakorolnak, mint sammyék klánja, mert akkor nem fognak sehova sem fejlődni.

 

Mangoka meg Pain összeveszése nem enyhült, és ahogy látom nem is fog, mély sajnálatomra. Nem találják meg a közös nevezőt. Így viszont 5. játékos nélkül maradtunk. Ha valaki érez magában kraftot, fejlődési potenciált, és beakar lépni hozzánk supportolni, az keressen meg minket a 6net ts-en (6net.hu, alap port).

 

A december 18.-i buli, az meg itt a belvárosban lesz megtartva.

UPDATE

 

Sándor(Vasquez) felhívta a figyelmemet, hogy tibiék is belementek egy közös helybe az Astoriánál. Helyszín: Vaskapu Találkozó 20:00 Astoria hotelnél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr202517560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mng___ 2010.12.15. 16:00:10

semmilyen osszeveszesrol szo nincs, a kozos nevezo az stimmel.

meg egyszer valotlan dolgot irsz a blogba sg, azt beleszerkesztek a posztodba egy jo nagy kekeres lofaszt, megvan meg az adminjogom. xd

agancs 2010.12.15. 16:17:13

Írhatnál gyakrabban is, SG =)

MaGyArPoTcH 2010.12.15. 16:18:00

Nice sögö!

Dikmán te is tudod hogy mi létszámunk 8-15 között változik és nincsen meg a napi fix a legnagyobb baj hogy én sem érek rá mostanában, így marad a mid ellen meg a mix ha nálatok épp nincs semmmi. Ugyhogy ha valamiről véleményt mondasz akkor minden oldalát világítsd meg.
MÁS: Úgy volt hogy 18.án rá fogok érni de mint kideült pesten sem leszek, így rátok hagyományozom a epik itemet : _sammy_ivöbögrét (7L-eres rövides pohárkát)

vasqu 2010.12.15. 16:27:15

most komolyan felkurtok sg? KOMOLYAN GECI! isten baszon meg titeket.
süti beállítások módosítása