Hírek, érdekességek...

 2010.11.26. 09:30

Szép jó reggelt mindenkinek!

 

            Gondolom észrevettétek, hogy valaki más is posztolt a tegnapi est folyamán. Bizony örömmel jelenthetem, hogy már a Mango gyerek is kedvet kapott (remélem továbbra is a segítségemre lesz). Fogadjátok őt is szűnni nem akaró szeretettel.

Ahogyan már Mango barátunk is közölte, tegnap beindult a buli rendesen. Ez annak is köszönhető volt, hogy tegnap annyian jelentkeztek cw-re, hogy akár egy „B” csapatot is ki tudtunk volna állítani. Mindenesetre megnyugtató, hogy ha hiányzik egy-két ember, akkor is fogunk tudni gyakorolgatni, ergo nem kell leereszkednünk a kanipubok sötét tárnáiba egy-két párbajozásért. Sokan észrevehettétek, hogy tegnap a 6net TS szerver sokat laggolt és le is dobálta az embereket, ezért átkényszerültünk egy másik címre, ahol a szellemi fogyatékkal élő emberek támadását csak nagy erőfeszítések árán tudtuk visszaverni (magyarul sokat kellett mute-olni :D). Senkit nem akartunk kihagyni a hscw élvezetéből, ezért a 7-8 ember minden változatát szerepeltettük. Egyik sem működött rosszul, olyannyira, hogy az összes mérkőzést sikerült győzelemmel zárni, ahogy azt mng is írta. Szerepelt ismét az epikus batrider, a megállíthatatlan clockwerk, megtapasztalhattuk az obsidian erejét, Egyko vérszomjas Pudge Spencer-ét, a matekzseni is ismét lecsapott (alkimista), a veno hasznossága is bizonyosságot nyert, szóval volt itt minden, mi szem-szájnak ingere. A repeket, _Sammy_ barátunk volt olyan kedves és összecsomagolta nekünk egy rar fájlba, amit az alábbi linken érhettek el: C00L-esti cw-k.

 

Jó hír, hogy tegnap tudtam beszélni dezsoapolip-pal is. Egyeztettünk a találkozóval kapcsolatban. Összedobtuk azokat a neveket, akik szinte biztos, hogy tiszteletüket teszik a December 18-án esedékes „KocsmaLAN”-on. Örömmel mondhatom, hogy az így elkészült, még nem végleges listáról, ha csak a fele eljön, már akkor is nagy létszámnak örvendhetünk. Úgy néz ki, hogy ez a találkozó lesz az eddigi legnagyobb dotás összejövetel szerény közösségünk történetében. Szóval mindenképpen megéri eljönni, mert ez a banzáj kihagyhatatlannak ígérkezik. A helyszín még nem tisztázott, de mindenképpen időben foguk értesíteni mindenkit, itt is, az ogc-n is és az általam létrehozott facebook eseményen belül is.

Zárójelben megjegyezném, hogy ma is számítok egy kis „flame”-re az alábbi replay-nél, mert egy „LostDotaÜberHighSkilledProOnlyflame” ligás admin megszégyenült kis csapatunk által és ezt sajnos nem tudta elviselni. Reméljük a mérkőzés után megkorbácsolta magát, mert rájött, hogy minősíthetetlen volt a teljesítménye és a mérkőzés alatt tanúsított viselkedése egyaránt. Ha már beszólogat, legalább legyen mire (verjenek el minket), ha meg kikap, akkor azt halkan tegye, mert így nem csak magát, de a LDÜHSPO ligát is minősíti. Úgy gondolom, ez nem megengedhető admini magatartás. Sajnálom, akiket megbántottam, mert szimpatizáltak a Lostligával, de ez egy saját vélemény volt és hol máshol írhatnám azt le, mint a blogunkon.

További szép napot mindenkinek!

Aloha,

Zalán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr962474190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sg22 2010.11.26. 10:03:35

balázska már veri a nyálát:D
minden spanját leszopatjuk, mindenhol de csak veri a nyálát :D

MorphX 2010.11.26. 10:06:54

Hagy verje... Egyszer ő is felnő... talán...

sg22 2010.11.26. 10:08:52

én azért emlékszem még arra az idore, amikor balázska ugy kuncsorgott fel hozzánk ventrire és ott szopkodta pain faszát: pain mides taktik? pain mides taktik?(ez abból állt, hogy pain kihozott valamit midre, balázska meg csak midre rohamozott cmmel/alkemmel. ott állt végig a vizben xp rangen kivul) csak hogy pain oljon

MorphX 2010.11.26. 10:18:39

nem érdekel ez a gyerek... sem most, sem a továbbiakban nem vagyok kíváncsi rá.

MaGyArPoTcH 2010.11.26. 16:09:56

ez nem vicc, amikor nekem mesélte hogy eedl ben hogy játszik, ime: XP rangen kivül creephet hozzá nem érve sem de ni sem lasthit mert akkor a kedves eedl caary playák ordibálnak hogy unvócsóllak te kok, és rohamozik halálig hogy a gazdája ölhessen egyel többet _D, és ez nem vicc ezt ő mondta, hogy hozzá sem mer nyúlni a crrepekhez nehogy elbasszon valamit, ...., de hagyjuk balázskát, zalán hogy te milyenlustadisznó vagy a repeket sem rakod fel semmi vélemény hozzájuk, háááát milyen munka ez :D
süti beállítások módosítása