Feltámadás

 2012.09.16. 16:29

Böngésztük ma a srácokkal az ősrégi dotás blogokat, és rátaláltunk erre(ami nem is ősrégi). Kitaláltuk, hogy kéne folytatni, hamár úgyis annyira meg van halva minden, főleg az ogc. Aki nem olvasta végig ezeket a posztokat, az most tegye meg, garantáltan befog hugyozni :D.

Hogy miről fog szólni? Nem tudom. Nem versenyekről, mert az nincs nálunk. Mindenről ami dota 2vel, és velünk kapcsolatos.

Kis Szecsa blog féle pletyi is lesz, hogy mindenki nevessen. Megpróbálok(unk) mindennap írni, hogy meglegyen a napi jókedv.

Más. Mostanában láthatjuk, ahogy az E1(pain, varazslo, szake, sperik, haraposlo, solid, bocsi ha kihagytam valakit, de igy 5 év után sem tudom megjegyezni) klán halad, menetel előre a HS pubok sűrűjében. Főleg mióta Pain is E1es lett. A publik gémek meglepően nagy százalékát, kb 25-28%át tudják így megnyerni. Amelyik gémet lehozzák, azt is painnek köszönhetik, és a játék tudásának. Külön kiemelném, múltkori akashájára, és az item buildjére: Pt után vett egy dominátort, preservencet, meg egy plate mailt.

Csak hogy lássátok nem kamuzok, fél órás kutakodás után megtlaáltam nektek :D

kép

Hát igen. A plate mail ad armort, nehezebben halsz meg. a preso nyilvanvalo az minden hosnek alap item, jó kis regen. A dominatorral meg tudsz erdőzni. Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr664780594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása