Not over yet...!

 2010.12.10. 10:14

Víg napot polgár!

 

            A köszöntés egyben találós kérdés is. Aki megmondja, hogy melyik filmben köszöntötték így a híres afroamerikai akció filmsztárt (ezzel már sokat segítettem), az kap majd tőlem egy sört jövő szombaton. A válaszokat kommentben kérem.

 

                              Neeeeeem... még nincs vége! :)

        Térjünk rá a mai témánkra, ami nem más, mint a tegnap esti mérkőzések. Az elején leszögezem, hogy félbehagytuk. Nem is értem miért. Három mérkőzés ment le este 11-ig és 2-1 volt az állás a C00L javára, de utána, két emberüknek el kellett mennie. Mi lehet olyan fontos este 11-kor két embernek is :D? No, de sebaj, legalább a két alkalom két flémet szül. Minden rosszban van valami jó is. A flémről leírnám a véleményemet itt, egy picit hosszabb formában. Először meg kell értenetek, hogy Pain és SG nem azért idegbetegbeteg, mert kikaptunk (nah jó, azért is simán idegbetegek, de akkor csak nekem és jázminnak ugatnának egy fél, max egy órát :D), hanem azért, mert nem valós dolgokat írtok a kommentekben. Szerintem két lehetséges variáció létezik. Az első, hogy ti teljesen tisztában vagytok a dolgokkal és a baromságaitokat pusztán heccelésből írogatjátok, hogy flémet generáljatok és kihozzátok ezeket az embereket a sodrukból. Ha ez az elmélet az igaz, akkor szerintem vicces, ugyanis én sokat röhögök rajta :D. A másik opció nem is jutott volna eszembe, csak CacoS írásai keltették fel bennem a gyanút, miszerint, ti teljesen komolyan gondoljátok az olyan kommenteket, mint „2:1 ide”, „3.-ok lettünk az utolsó magyar dotaversenyen, ahol ti sehol nem voltatok”,”soha nem kaptunk ki ezzel az LU-val” és a hasonlókat. Nem hiszem ,hogy ez a verzió lenne a helyes, sőt, remélem, hogy nem ez. Személy szerint, én azért nem idegesítem fel magam ezeken a baromságokon, mert teljesen tisztában vagyok a Ti és a saját képességeinkkel és szintünkkel. Egyébként azok is tisztában vannak vele, akik olvassák a dota.ogc.hu oldalt és csak a flémgenerálás (vagy személyes ellentétek) miatt írnak mást, mint gondolnak. Nekem teljesen lényegtelen, hogy kik ellen játszok, a lényeg, hogy funból tegyem azt, ne pedig kényszerből, de gondolom, ezzel mindenki így van. Elég a szócséplésből és jöjjenek az említett gémek!

1.      C00L vs kanimix vol1.

Az első játék. Ebben a játékban arra törekedtünk, hogy ha kihozzuk azokat a cw hősöket, amik általában szerepelnek a rosterben, akkor nem egyenrangú ellenféllel állunk szemben. Be is jött. Mindenki tündökölhetett a saját szerepében, a neki megfelelő hőssel és stílussal, így egy gyors és könnyűnek mondható győzelmet zsebeltünk be.

2.      C00L vs kanimix vol2.

 

                       Ezt a meccset a C00L tigrise sem bírta végignézni!

        Itt úgy gondolom, hogy megint a fejekbe szállt a győzelem és kihoztuk ezt a trágya pikket. Pain, kérlek, most az egyszer ismerd el, hogy ezt a pikket elbohóckodtad vagy elbasztad, de amint megfigyelhető, minden lén alap bukásra volt ítélve (bat vs furion, tinker vs zeus, agresszív trilén vs deffenzív trilén). Lehet, hogy nem egy rendes csapat ellen játszottunk és cw pikkel megverjük őket, de kiderült, hogy nem faszlámák. Ki is használták a második gémben a túlzott önbizalmunkat és – bár elég nyögvenyelősen-, de övék lett a második felvonás.

3.      C00L vs kanimix vol3.

Az előző meccs után kissé elszabadultak az indulatok, bár nem nevezném ezt meglepő fordulatnak :D. Itt már megint a biztosra mentünk, nem próbálgattuk a különféle hősöket, hanem kihoztuk a tuti frankót mi is, mert már későre járt és még kettő meccset kellett nyernünk a győzelemhez. Ismételten összeálltak a dolgok és ezt is, mint az előzőt, minden különösebb probléma nélkül húztuk be, elég rövid idő alatt.

 

                Szóval itt állunk most, 2:1 az állás, vagy 2:2 , attól függ, hogy ki számolja (ugye CacoS? :D). Mivel az elején best of 5 volt megbeszélve, ezért még hátra van egy mérkőzés (esetleg 2), amit szeretnék minél hamarabb lejátszani. Vasárnap este a legalkalmasabb erre én úgy hiszem, mert akkor a sarki kutyának sincs semmi dolga. Ennyi történt tegnap este, de azért még lefekvés előtt neveztem a BDL 3-ra (Balkan DotA League), amit VioleN ki is hírezett az ogc-re. Másik magyar csapat is jelentkezett a tornára, név szerint a morbiditY. Sok sikert a fiúknak!

      Most búcsúzom, mert már golyózik a szemem és szeretnék inni egy erős kávét, hogy felébredjek a délutáni zh-ra. Azért a videó ma sem maradhat el. Blurpi i,Dota sorozatának első részének örülhettek.

Aloha,

Zalán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr532506145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasqu 2010.12.10. 10:26:04

A Pusztító

Kösz a sört!

MorphX 2010.12.10. 10:33:44

Bravó Sándor, egy korsó sör büszke tulajdonosa leszel! És én megadom, nem fogok kifogásokat találni, mint Balázska :D

MaGyArPoTcH 2010.12.10. 10:44:43

noszi ha ezt olvasod lejárt a 2 hét, nyomás feloldani a posztolási jogaimat, ty

cassidy 2010.12.10. 11:15:58

szemi en mar megbeszeltem noszival hogy a ket hetböl perma legyen. ne erölködj feleslegesen.

MaGyArPoTcH 2010.12.10. 11:37:56

keszidi látom szeretsz ts-röl kidobálódni :D hát rajtam nem múljon :D

C00L.Pain 2010.12.10. 12:25:34

zalan azon a tigrises kepen szakadtam gec nagyon nagy arc vagy Xddddd

(sanyi neked elinteztem a sorod ahogy megbeszeltuk de pszt)

Noszferatu 2010.12.10. 13:14:49

Az a tigris FACEPALM kurvajó! xddddddddddddddddd

MaGyArPoTcH 2010.12.14. 20:46:20

ZALÁN DÓGOZZZÁÁÁ (itt persze a blogra gondolok)
süti beállítások módosítása