Jó reggelt!


                                      Tumultus volt a tegnapi "CW IC"-n!

 

       Üdvözletem néktek! A tegnapi nap úgy telt, ahogy az elvárható volt. Egy unalmas kedd este nem is telhetett volna hasznosabban. Sok cw külföldi csapatokkal és magyarral is egyaránt.

            Azért megjegyzem, hogy a „full roster”-rel megint csak egy-két meccset tudtunk letolni. Sajnos Gyulát kellőképpen beszippantotta a WoW világa, és ha még ehhez azt is hozzávesszük, hogy napokon belül megjelenik az új kiegészítő, név szerint Cataclysm, akkor nem sok jót látok. Reméljük Gyulimuliban is felülkerekedik a sóher énje (nem akartam más szót használni, de itt borsodban a zs betűs szót használjuk) és nem fogja megvásárolni, így mihamarabb visszakapjuk az irányítást mid lénen. Tört szerverek kizárva, az olyan, mintha megelégednél egy guminővel az eredeti helyett (bár Gyulusnál ki tudja:D). A cw-zést, amikor én is bekapcsolódtam, egy külföldi csapattal kezdtük, akiket mircen szedtünk össze. Itt meg is említeném, hogy az ismét csatába hívható BOT nagy segítség a cw-zésben. Jött a batrideres, goblinos pikk, így nem volt sok esélye az ellennek. Múlt szombaton, ahogy ültem közjog előadáson, azon gondolkoztam, hogy mi is verheti meg egy az egybe a batridert, ha kiszedünk minden más tényezőt (skillkülönbség,gank, cm aura, csak mid lént nézve). Arra az elhatározásra jutottam, hogy egy ilyen hőst tudok, amivel meg lehet fogni és az nem más, mint az Obsidian Destroyer, ami azért nem sok pikkbe fér bele. Befejeztem a szakértést. Aztán megjött SG, aki mindenképp ki akarta próbálni, a most divatba jövő „SZÉNDZSENDJASÁS” Nevermore-t. Mondanom sem kell, ahogy kiejtette az SF szót habzó szájából, máris megjelent az ellenfél Ban sorában :D. Sebaj, megkapta a szaladárt (slardar), aminek persze, csak azért is megvette a sanyit. Tegnap a morbiditY-s srácok is készen álltak egy kis cw-zésre, akikkel kb. három meccset toltunk le. Utána jött, a már ogc-n is látható replay egy kis shuffle-el. Sőt mi több, ha még erre az is rájön, hogy _Sammy_-ék is tolták a gémeket tegnap, akkor ez már rekordnak számít, hogy három magyar csapat is cw-zett az est folyamán. Bizony nagy öröm ez, csak az [e1]-es fiúkról nem hallani mostanában. Ha olvassa valaki közülük ezt a blogot, kérem jelezze majd nekem valamilyen formában, hogy ők működnek-e még, ha igen, azt milyen formában teszik. Szeretnék írni egy cikket majd ogc-re, állapotfelmérés szinten, hogy milyen magyar csapatok tevékenykednek mostanság és kik a tagjaik. Gondolok még itt akár a DTD-s fiúkra is, akiktől szintén várnék vagy itt, vagy az ogc berkein belül valamiféle kapcsolatfelvételt. Ez természetesen a fent nem említett csapatokra is vonatkozik, ha van még ilyen, az kérem, írjon nekem privát üzenetet a morphx@citromail.hu e-mail címemre. Köszönöm. Nagyon örülnék neki, ha a következő Speed Pro Cup-on legalább 5 magyar csapat indulna.

            December 3.-án itt az SMM. Az időeltolódás miatt, nem tudom, mennyire leszünk képesek élőben nyomon követni az eseményeket, de ha ez nem sikerül, akkor remélem nem fognak ülni a replay-eken, mint a WDC-s kollégák. Nagyon idegesítő volt, hogy nem tették közzé őket, volt is felháborodás gosu-n. Sajnos nem hiszem, hogy lesz olyan izgalmas, mint a WDC, ahol ott voltak az európai top csapatok is, de remélem, rám cáfolnak a szervezők. Mondjuk egy Nirvana.cherry vs. Ehome mérkőzést nem fogok kihagyni, az már biztos.

            Tegnap ünnepeltük jázminka születésnapját. Igazából lövésem sincs, hogy mikor van a szülinapja, de tegnap játszhatott carry szerepkörben, sőt még egyszer pikkelhetett is! Megjegyzem, nem játszott rosszul, de mindenképpen negatívan hatott, az amúgy is nagy arcára és szájára. Jázminka, KUSSOLJ! :D:D:D:D. Semmi bajom (bajunk) nem lenned veled, ha a harmadára csökkentenéd a beszédmennyiséget. Az ellenfélnek sem ugatunk be all-chat-be, ha nincs meg a „háttérskilled” az ilyen oltogatáshoz. Én sem teszem, kérlek, kövesd a példámat. Mondtam már TS-en is, de ott úgy látszik, hogy nagyon felfokozott állapotban vagy, így szavaim nem érnek el hozzád.

            A december 18.-ai találkozóról tegnap ki lett téve egy szavazás. Kérem, akit érint a dolog, az adja le voksát az egyik opcióra a három közül. Ha nem túl nagy kérés, még a fórumban egy-két mondatban írja le, hogy én ezt választottam, mégpedig ezért és azért. Gondolom, senkinek nem szakad le a keze ettől a pár mondattól, viszont ez nagy segítség abban, hogy körvonalazódjanak az igények. Dezső! Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a héten, lehetőleg TS-en.

            A tegnapi mérkőzések replay-eit fel fogom tölteni, amint hazaértem (ma este 6-ig dolgozom :S), vagy akinek megvan, azt megkérem, hogy tegye fel. Végezetül ismét kaptok egy muvit, ami szintén a kedvenceim közé tartozik.

Aloha,

Zalán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr152485348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaGyArPoTcH 2010.12.01. 11:11:29

feltölteném hogyha nem lenék lebannolva :D

MorphX 2010.12.01. 11:29:36

Írj rám facebookon szemi pls. cseten.
süti beállítások módosítása