Összeállt az Ötös!

 2010.12.07. 10:02

Guten Morgen!

 

              SG, Pain, MorphX, Mango és Jázmin az SPC6 után :D

           

         Igen, végre itt voltunk mind az öten (Pain, SG, Mango, Jázmin és én) és letoltunk két cévét a morbiditY ellen. Előre szólok, hogy nem mentettem el őket, mert az első meccsen volt egy rage quit, a másik pedig load volt. Mind a két meccsen C00L győzelem született, utána én leléptem, mert barátnőm szülinapján csak nem kéne végig játszani.

            Egy jó hírrel kezdeném a mai posztot. Ha pontos szeretnék lenni, akkor két jó hírrel kezdenék. Az első az elég szembetűnő mindenkinek, ti is látjátok, hogy a dizájn megújult. Picit egyszerűbb, de sokkal letisztultabb szerintem és végre azt a csúnya header-t is lecseréltük végre. Nekem nem volt kedvem tökölni ezzel, így megkértem Hankó Zoli barátomat és volt kedves nekem megcsinálni 5 perc alatt. Remélem, mindenkinek jobban tetszik a mostani külső, mert az új ogc honlapig ez lesz. A másik jó hír (lehet, hogy csak nekem), hogy az oldal rekordot döntött egyedi látogató kategóriában a tegnapi nap folyamán. Más kérdés, hogy lehet az új dizájn kihirdetése miatt, de ez már részletkérdés. Örülök, ha azt tapasztalom, hogy nem csak a magam szórakoztatására írogatok ide és mást is érdekelnek az irományaim (irományaink). Pontos számot nem fogok mondani, mert nem egy facebook látogatottságról beszélünk, de ahhoz képest, hogy csak egy „ilyen” oldalról van szó, nem rossz teljesítmény. Összegezve, szeretném megköszönni a figyelmeteket és a pozitív (és a negatív) visszajelzéseteket az oldallal kapcsolatban és biztosítlak benneteket arról, hogy folytatni fogom még egy jó darabig.

            Örömmel jelentem be azt is, hogy mikor összegyűltünk öten TS-en, már nyoma sem volt a pár napja történt szóváltásoknak. Amilyen gyorsan jöttek azok a felhők, olyan gyorsan is távoztak. Reménykedtem benne, hogy nem marad senkiben az a bizonyos tüske és ismét 100%-ig csak a feladatra tudunk koncentrálni. A cw vonatunk nem áll meg és tovább zakatol céljaink felé a megszokott utasokkal. Igaz, a jegy elég drága és az a 10k jól esett volna, mert reményeink szerint később átszállunk az EuroExpress-re, amire nem olcsó a jegy. Meghódítjuk az öreg kontinenst :D.

            Rossz hír viszont az európai DotA közösség számára, hogy kis földrészünk jelenlegi legjobb csapatát, név szerint a DTS-t, elhagyta ArtStyle. A kiváltó tényezőkről csak annyit írtak a gosun, hogy személyes okok miatt kényszerül távozni. Helyét a szintén jól ismert kelet-európai ARS-ART veszi át. A csapat kapitánya, NS, biztosította a rajongókat, hogy bár fájó szívvel vették tudomásul társuk és barátjuk döntését, nem kell őket félteni a jövőtől, mert az új játékosuk tökéletesen illeszkedik a képbe. Magyarul nem lesz fennakadás, de szerintem ezt majd az idő dönti el.

            Délután még belefért egy, a jó öreg garenás korszak szülte, „pubcw” szerű game is. TS-en ott voltnuk tízen, hát miért ne tolnánk le egy mixclanwart? A replay felkerült ogc-re, aki még nem látta, de szeretné megtekinteni, az ITT gyorsan eléri. A pickről annyit, hogy talán az omni solo tér el egy kicsit a megszokott drafttól, ami nagyon jó választásnak tűnt, mert Mango nagyon szépen elboldogult vele. A vége felé babyka kilépett (ő volt a storm), ami izgalmassá tette a végkifejletet. A meccs vége felé kijött a Morphiling és a Sven ereje, főleg a Repel+Guardian Angel+Pipa kombináció alatt, így végül a Sentinel győzött. Nem azért írok erről a meccsről, mert olyan jó és izgalmas volt, hanem azért, mert végre nem a kani ap halado vol.23.-ban üldögélt a nép, hanem inkább lekúszott TS-en egy laza kérdéssel: „Go inhouse cw?”. Ki mondta volna (Mangón kívül persze:D), hogy nem , inkább kanizok? Ezeknek a játékoknak sokkal több értelme van, mint 20 kanipubnak, még akkor is, ha a nagy f4nt4_ruleZ-el játszhat az ember.

            A holnapi nappal kapcsolatban még elmondanám, hogy nem tudom pontosan mikor kerül ki új poszt, mert ma este elmegyünk picit pár helybéli kollégámmal a helyi tavernába és kipróbáljuk a nemes borászat és a híres magyar pálinkafőzés végtermékeit. Szóval lehet, hogy késve, de írok holnap is. Még egyszer köszönöm nektek és további szép napot kívánok mindenkinek. Természetesen a videó sem maradhat el (Remek kezdő muzsikával!).

Aloha,

Zalán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://c00ldota.blog.hu/api/trackback/id/tr52498904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agancs 2010.12.07. 13:29:05

Ilyen szépen megfogalmazni, hogy bebaszol a haverokkal... ez már művészet!

MaGyArPoTcH 2010.12.07. 14:00:42

BÉ csak irigykedel mert nincsenek barátaid, igy egyedül kell bebaszni minden másnap :D (ha komolyan veszed lemegyek veszprémbe és kiiszlak a vagyonodból)

MorphX 2010.12.07. 14:12:08

nekem nincsenek szemi... :( 1 sem :(

agancs 2010.12.07. 15:21:56

nemrossz ez a videó btw.

agancs 2010.12.07. 15:22:43

a látogatottság konkrét adatai : szemmi, morfx, én. meg valaki véletlen idetévedt. tehát : 4.

MaGyArPoTcH 2010.12.07. 15:34:25

há zalán nem kellene folyamat antiszociális egyénekkel TS-en lógni _D
süti beállítások módosítása